HOME

ЛИЦЕ  / GATINEAU

ТЯЛО

КОЗМЕТИКА

ЗА НАС

Завинаги млади

 GATINEAU

 

Лабораториите GATINEAU се славят като специалисти в борбата с времето.Максимата  “Млади завинаги” ще се превърне във Ваша! Френска козметика от световна класа, съчетаваща в себе си природни богатства и най-модерните технологии.Терапиите,които GATINEAU създадоха за Вас ще върнат младостта и свежестта на кожата Ви и ще Ви накарат да засияете с блясък от висша класа!

 

Терапията за лице  MELATOGENINE подходяща за дами 30+ години  е създадена от  медицински  специалисти, дерматолози и хирурзи.  Уникалното  в нея е съчетанието  на  дейтсвието на молекулата на младостта – Мелатоженин и натурални пробиотици  Лактобациликус и Бифидобактерия  стимулиращи естествените биологична защита на кожата. Кожата става бляскава, подмладена и  сияеща.

 Терапия за лице AGE  BENEFIT подходяща за дами 45+ години е  първата Anti-age терапия с Генконтрол създадена от високотехнологични продукти, които препрограмират клетъчната памет и връщат назад процеса на стареене. Терапия  третира всички белези на стареенето /бръчки, увиснала кожа, загуба на еластичност, загуба на блясък, кафяви петна/.

 

Продължителност - 60мин                цена – 70лв

 

  Продължителност - 60мин                цена – 70лв